(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Дивлячись який НВ та який Сюррей
-
@gmail though
-
Та й Dear My beloved friend, Is it your email? Чий бля? )
-
Та хз, бувають такі сейфи іноді
-
nobody gonna know. how would they know? nobody gonna know
-
re: news.ycombinator.com/item?id=40906148
-
apenwarr.ca/log/20201121
-
➡️ Наступні два-три місяці будуть набагато жорстокішими, жертв буде більше, ніж за останні півроку, — прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан. Головне з його інтерв'ю: ▪️ путін не може програти, враховучи кількість солдатів, зброї та технологій, які кремль використовує у війні, перемогти росію — таку думку важко навіть уявити. ▪️ Угорці краще за інших знають рф, оскільки та неодноразово окупувала Угорщину. ▪️ Україна і росія відкинули мою пропозицію спочатку оголосити перемир'я, а потім починати переговори. ▪️ На Банковій «оптимістичніше оцінюють своє становище, оскільки отримали від Заходу багато якісної зброї». ▪️ «путін і росія почали вторгнення в Україну. Але я не хочу вимірювати хто за що відповідальний. Моє завдання — зосередитись на тому, як досягти миру».
-
Як зазвичай - підор
-
Висновок: треба краще цілитися в дугіна
-
Походу Путін видав нову методічку уйорбану
-
Так він нічого нового не сказал
-
Це зрозуміло і без орбана. Погода сприяє наступу. восені-взимку знову все замре до весни
-
Ну наступні місяці будуть жорсткішими…типу до цього все було як у казці
-
Гм, майстер перевзування
-
Не думаю що нам є чим наступати
-
Ну що ж...
-
Мені здається зсу до осені буде намагатися наступати, бо якщо ні, то знову чекати до травня 25
-
Там чули поляки наче сбираються збивати ракети що летять в бік польських кордонів
-
Але в нас немає обох складових
23 Jan 2023, 01:02
542581/645592
about 5 hours ago