(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Як про штати казали
-
У нас нет союзников
-
А сильна Росія це та що витрачає усе на ракети, тероризує сусідню країну і під санкціями? Якась в них логіка куряча
-
Тим більше коли сша ниє що ми санкції проти нпз вводимо то я вже взагалі не знаю що нам союзники залишили за опції
-
Імхо, після звільнення Херсону вже було на грані Саме тоді включення Заходу мало бути. А вони саме тоді забуксували
-
Так нет монолитного запада Есть набор демократических политиков
-
Що ми могли ми вже, як на мене, зробили, ми не всесильні
-
Ну и в первый там много помогли
-
Тепер треба щоб захід це лайно розрулив нарешті
-
У перший рік війни все залежало від нас, тепер від нас вже не залежить майже нічого щось мені так здається....
-
У нас в компанії відкрилась позиція Software Product Manager. B2B, сфера Oil & Gas. Офіс в Ванкувері (треба бути присутнім). ЗП 100-150. Прочитати деталі та податися на вакансію можна тут: darkvisiontech.com/job/software-product-manager/ . Якщо є питання, можна писати в особисті.
-
А ще трамп расист, сексист, брехло і козел, але що ж ти зробиш
-
Например?)
-
Є декілька невеликих але цікавих країн
-
Назвіть мені країну яка передала нам реально супер новітню техніку яка вбиває русню? А я назву, знову ж таки швеція
-
Оце ж теж про скандинавів
-
Ти знаєш багато країн які надали зброю без обмежень стріляти по русні? Таких одиниці, але вони є: чехія та фінляндія наприклад Ти знаєш багато країн які дали грошей із дозволом використати їх міністерству оборони? Я лише одну таку знаю, норвегія Цілком вірогідно що лише норвегія дасть насправді круті ф16, а не старе напівзношене казна що І взагалі скандинави дуже гарно активізувались із саппортом України
-
привіт, хтось може зарефералити в RBC банк?
-
А PR agency можеш порекомендувати, яке робило їм кейси для O-1?
-
Та там без агентства, подавали самі і показували здоровезні пачки документів, просто викинув мені ютуб, зараз знайду щось на кшалт того
23 Jan 2023, 01:02
542658/634449
24 minutes ago