(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
на Антонова зараз не літаками займаються
-
"Метод номер один: не в Романа Кравця і не в Сергія Притули є списки тих уродів, які виїхали по "Шляху" і не повернулися. А ОВА ними володіють. Так зробіть, бл*ха, список, розкидайте його по посольствах і консульствах. Людей, які приходять у сервісні центри і які є в цьому списку, грайте зі всієї сили (емоційно). І ще другий метод: якщо людина приходить у консульство, а в неї в паспорті немає печатки про перетин українського кордону, то цілком імовірно, що людина десь по Карпатах добиралася до Румунії чи Тису перепливала. Обмежуйте її в консульських послугах", – зазначив він.
-
Трошки бачу за «уродів» казав😝
-
Антонова можеш викреслювати вони не взмозі влаштувати всіх випускників з авіаційного)
-
А, мова саме про те, чи використав він слово «ухилянт»? Чому це важливо?
-
знаю за Антонов і ще одне підприємство під Києвом, там люди завжди треба. але бажаючих не багато, як і завжди
-
Ну в мене друг на ньому працює. Закінчив мехмаш і нормально влаштувався. Роблять частини арт снарядів. Те що твій знайомий не зміг не означає що ніхто не може, вірно?
-
Знаки тут піздаті, в більшості випадків по ним можна викупати, але все одно бувають місця
-
я би десь попрацював в налаштуваннях хаймарсів що б бити по території рашки тільки тссссс
-
Це я вже давно викупив, але реально бувають місця де сука просто не ясно з навігатора куди тобі на розділенні правіше чи лівіше
-
дайте класифікацію “оборонний завод”
-
багато бажаючих?
-
Дмитрук це ж максимально огидний ублюдок
-
А waze хіба не топ штука?
-
Може
-
Може ремонтували?
-
Перемога = закінчення війни
-
Я думаю що і на самому Артемі в який ракети попали не особо шось і виготовляли
-
Яку?
-
Ну це правильно, тут безпечно і не прилетить (поки що)
23 Jan 2023, 01:02
542904/635702
8 minutes ago