(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
на рівні ЕС це тимчасовий захист який має свій дедлайн
-
А де ви знайшли кілька кордонів в Канаді?)
-
ні, там є обмеження - 3 роки. ось його продовжили до цих трьох років home-affairs.ec.europa.eu/policies/migration-and-asylum/common-european-asylum-system/temporary-protection_en якщо буде далі війна - то мають з цього статусу запропонувати шлях для переходу, але країни ЕС не забовʼязані це надати
-
ті ж самі біженці з боку рб
-
політика на рівні ЄС це ж рекомендація а не обов"язок і наче як у тієї самої польші були кейси де вони клали на ці рекомендації
-
www.consilium.europa.eu/en/press/press-releases/2024/06/25/ukrainian-refugees-council-extends-temporary-protection-until-march-2026/#:~:text=Today%2C%20the%20Council%20adopted%20a,These%20are%20not%20safe%20circumstances.
-
Завжди шукаю за назвою Просто вписуєш назву і тобі показує всі варіанти поблизу
-
мінус вейза - це відсутність пошуку за назвою місця. хочеш в суперстор - гугли його адресу, і тоді йди в вейз. якось по іншому можна робити пошук в вейзі?
-
Якщо сам вейз нічого не знаходить по запиту тоді буквально є вкладка Google де воно шукає з гугла відповідно
-
певно я якийсь непопулярний заклад шукав. і мені здається, що вже питав це в чаті )
-
Ага, не дуже красиво локалізовано, можна зразу не зрозуміти)
-
гггг це у них переклад "дороговизни" закладу? в гуглі це б виглядало $$$$
-
Єдине чого мені бракує це відкривання посилань з гугл карт в вейзі напряму Наприклад, хтось скинув місце типу maps.app.goo.gl/..., тоді треба відкрити в гуглі, скопіювати назву або адресу і вставити в вейз
-
навіть з символом гривні я б все одно залишив в цьому випадку $.
-
НАТО превосходит россию в числе солдат, авиации и флоте, но уступает в артиллерии и ядерных зарядах, - Bild ◾️ Всего в армиях стран НАТО служат 3 438 097 человек. Почти половина из них - в армии США (выделены красным на графике). Это больше, чем у россии и Китая вместе взятых ◾️ У стран НАТО вместе 1894 РСЗО и 11 710 самоходных артиллерийских установок. россия в одиночку опережает их все по обоим показателям ◾️ У НАТО 3387 боевых самолётов и 9030 вертолётов. Это больше, чем у россии и Китая вместе взятых ◾️ По числу эсминцев (95), подлодок (144), фрегатов (134) и авианосцев (17) НАТО опережает россию и Китай вместе взятых ◾️ У США, Франции и Великобритании в сумме меньше ядерных боеголовок (5559), чем у одной России (5580)