(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
але жага до знань це завжди добре. Просто додам комент 🙂
-
Трохи не по темі питання, але ти впевнений, що треба мастер? Я спеціально прибрав дати в резюме і на LinkedIn, бо не раз питали про навчання паралельно з роботою і місджаджили/рівню по скілам через це. Та і таке не тільки в мене - деякі знайомі просто прибрали Masters в принципі. Інші теж прибрали дати. Знайома з Гугла казала, що теж довго дати не показувала в резюме/LinkedIn і т.д.
-
Так, і в Канаді теж може допомогти
-
ну да, думаю для легалізації в штатах може знадобитися. Типу для підтвердження кваліфікації
-
why not
-
От би ще крім давати ракети дали ліцензію на їх виготовлення
-
Привіт! У чоловіка сьогодні День народження! 🎈 Допоможіть зробити подарунок, зареферальте в вашу компанію 😊🙌 він UX UI designer. По запросу вишлю резюме/лінкедин.
-
Привіт! У чоловіка сьогодні День народження! 🎈 Допоможіть зробити подарунок, зареферальте будь ласка у вашу компанію 😊🙌 він UX UI designer з канадським досвідом та свіжим google сертифікатом. По запиту вишлю резюме/лінкедин. Для нього на сьогодні це дійсно важливо. З мене подарунок на ваше День Народження якщо його візьмуть 🌸☺️
-
в мене є лише мем про UI/UX, але він трохи занадто для топіку з мемами тому поки вагаюсь відправляти туди )
-
Только на фоне настоящей трагедии и смертей..
-
Сцуко как роман Дюма
-
Боголюбов по украденному паспорту выехал с Украины, с джапаровой. В Австрии. Погранца что им оформил выезд задержали.
-
Дякую. Не думаю що це допоможе ☺️
-
Давай))
-
по логіці ще має бути хуйло і Кличко )
-
А сейчас начался шум и он отменил этот указ (но это не точно)
-
Ну а почему нет
-
Меня в этой новости удивило, что, оказывается, наш президент назначил жену Боголюбова представителем Киева при международных организациях в Вене еще в феврале этого года
-
не знаю як його можна було пити до цього лол але кожному своє
-
Silk відкликають
23 Jan 2023, 01:02
543269/643715
2 minutes ago