(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А коли приносиш paystub вони на нього навіть не дивляться
-
За 100к ніхто не питає.
-
По-перше, ви можете не закривати secured. По-друге, це варіант, коли ви не можете отримати звичайну
-
Отримати кредитку відносно просто, приходиш в відділення банку (не TD), говориш що ЗП 100к, і тобі дадуть на 1к ліміт. Через 3 місяці подаєшся на амекс, отримуєш 5-10к ліміт. Ще через рік подаєшся на підвищення ліміту амекс в 3.5 рази. Готово
-
Давайте немного поясню. В Манитобе камера автоматической фиксации прячется в багажнике каравана. И она рассылает письма счастья. Всем. О том, что такая камера установлена где то - никаких предупреждений нет. Сегодня она тут завтра там. И минимальный штраф - 300 за +10. За школьную зону и констракшин (не зависимо есть люди или нет!) - сразу 600-700. И все ездят как шелковые.
-
А якщо ви в Ванкувері, то можна просто зареєструватись в бібліотеці. Там, крім всього іншого, ще й доступ до бібліотеки сафарі можна отримати. www.vpl.ca/digitallibrary
-
Виннипег.
-
Це про провінцію чи про вініпег?
-
У нас ще повно всюди moscow mule
-
После Виннипега в Онтарио ну оооочень некомфортно. Тут тупо никто не следит за лимитом даже в городе.
-
Ну штрафы и правила - они одинаковые по всей провинции. Я просто не знаю как с камерами за пределами Виннипега. Но в целом все держат строго +10 на трассе. В Виннипеге обычно сколько на знаке - столько большинство и едет. 60 на знаке - едем 60.
-
www.facebook.com/share/r/oPoUu6H4hD3hdyes/?mibextid=YlDasU
-
Я до того, що якби дрон навіть збили це все ще певний win для дрона.
-
Ванкувер, БК. На мосту ремонт, знак обмеженя - 30. Більшість смалить як і раніше 60-70 🙈
-
А потім вартість самого зрк який анігілювався
-
Шо він прикопався
-
Ще порівняти б вартість ракети зо була витрачена з самим БПЛА.
-
Циці сподобались і хотів якомога довше тягнути час і не палитись 😁
-
Тут загалом штука така, якщо ти маленький зрк і тебе світить дрон то тікай... а якщо ти великий зрк комплекс то збивай навіть чкщо ракета коштує 3 лями а дрон 3 тисячі, бо дрон тебе світить не просто так..
-
Так, в тому то й прикол, що коли дрон вже летить - в будь якому випадку мінус: чи ракета, ци весь ЗРК цілком.
23 Jan 2023, 01:02
544056/635889
2 minutes ago