(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Рілі? Великих?
-
потому что 180к нету
-
Жоский ты
-
36 років, мастерс, 1 рік досвіду, англ 12/10/8/7 та чоловік мастерс англ 10/9/6/8 - 454 бали. Танцюй як хочеш, щоб залишитись
-
Отак і виживає
-
Тому це південь, Centennial Beach
-
Коли бачиш влітку таку гору, всю сніжну, то це орієнтир на південь, то mount Baker в США
-
Міняю квотер панел
-
Ось дивись там гора на відео
-
Перездати англійську на 10, 2 роки досвіду і буде достатньо для STEM CEC
-
www.linkedin.com/jobs/view/3972130757 этого должно хватить
-
Ще вигідніше! Не ловити лосося, а за безцінь ту ікру купувати в індійців що торгують лососем, бо вони її все рівно викидають)
-
Вигідніше ловити лосося та нашим червону ікру продавати
-
Періодично то таке. В мене дитина зараз у мовному кемпі в Квебеку. То спека, то грози. Тут взазалі забули як блискавка виглядає. Ось сьогодні він бідний був на атракціоні в лісі де лазити по деревах та між ними по мотузках, вже вліз на дерево, хоба - моментально шторм, weather warning, всіх забрали та повезли на базу))) так вже скучив за нормальним літом
-
Так. Але нажаль не мій варіант.
-
Блін, у нас приблизно така ж ситуація, окрім того що англійську не здавали. Приблизно підраховували і було щось 490 балів. Але я так розумію можна отримати номінацію по провінційній і тоді додають +600 балів?
-
Англійську можливо спробую, але не думаю що здам краще. Я навіть на 9 думаю не здам. Ну, побачимо. Пішла поки що на спікінг клаб, щоб розговоритися.
-
Підкажіть, якщо кожен рік з цих двох років працювати в різних фірмах, то таке зараховується? Головне, щоб «стаж» не переривався?Бо зараз заради цього канадського досвіду чоловік тримається за роботу. Довідку дають в цій фірмі тільки після року роботи
-
на одного - да. на двоих обычно хватает уже и 120, с ребенком - 90, с двумя - 75
-
А про шо треба?
23 Jan 2023, 01:02
544656/637824
7 minutes ago