(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вигідніше ловити лосося та нашим червону ікру продавати
-
Періодично то таке. В мене дитина зараз у мовному кемпі в Квебеку. То спека, то грози. Тут взазалі забули як блискавка виглядає. Ось сьогодні він бідний був на атракціоні в лісі де лазити по деревах та між ними по мотузках, вже вліз на дерево, хоба - моментально шторм, weather warning, всіх забрали та повезли на базу))) так вже скучив за нормальним літом
-
Так. Але нажаль не мій варіант.
-
Блін, у нас приблизно така ж ситуація, окрім того що англійську не здавали. Приблизно підраховували і було щось 490 балів. Але я так розумію можна отримати номінацію по провінційній і тоді додають +600 балів?
-
Англійську можливо спробую, але не думаю що здам краще. Я навіть на 9 думаю не здам. Ну, побачимо. Пішла поки що на спікінг клаб, щоб розговоритися.
-
Підкажіть, якщо кожен рік з цих двох років працювати в різних фірмах, то таке зараховується? Головне, щоб «стаж» не переривався?Бо зараз заради цього канадського досвіду чоловік тримається за роботу. Довідку дають в цій фірмі тільки після року роботи
-
на одного - да. на двоих обычно хватает уже и 120, с ребенком - 90, с двумя - 75
-
А про шо треба?
-
www.youtube.com/watch?v=GPOzqI57d2s
-
Только одних и разговоров о Ванкувере
-
Без цього людство ніяк не виживе
-
Хоч ці ще не з податків кормляться
-
Дмитро про цицьки тут в чаті періодично теж розказують але хорошого по трошки
-
про сквамиш и чиливак
-
Про мемуары
-
Зараховується. Навіть якщо переривається. Головне мати підтвердження.
-
Мутна контора... Експлуатують мігрантів. Довідку та нічого не коштує для компанії і ні до чого не забовязує
-
Че ж ты меня так не любишь то
-
Ну я паралельно читаю як люди у нас купують будинки, чи ділянки с землею під оренду .... і от хз
-
Насправді для експрес ентрі досвід можна підтверджувати пейсліпами і іншими документами якщо компанія відмовляє в довідці. Додати емейл відповідь з відмовою буте також корисно.
23 Jan 2023, 01:02
544668/638868
2 minutes ago