(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
какие затраты? 4.5к в месяц в ванкувере вроде совсем немного
-
чому кожен? в сумі
-
Кожен місяць по 18?
-
А куда такие затраты, если не секрет? За пол года ренты заплатили?
-
Але це напевно дуже старенькі
-
Капджемінай?
-
Вангую, що чувак повівся на рекламу і взяв кредит з плаваючою ставкою, але фіксованим пейментом. Там типу ставка плаваюча, але плата щомісяця фіксована до певного порогу. Коли ставка росте до якогось порогу, тоді і місячну плату можуть переглянути. Але якщо ставка виросла меньше, ніж пологове значення, то іменно а тому типові мортгеджу росте час, скільки його будуть виплачувати. Купа людей підписалися на ту фігню, ниють по форумах, шо їм тепер по 40-70 років прийдеться платити. Банки прогнозують, що з тим типом мортгеджу скоро буде дуже багато проблем, коли вони в 2025-2026 прийдуть перкзаключати договір
-
Вони мають ліцензію в БК, але не будуть допомагати з ПНП навіть після року роботи. Після року вони хиба що дадуть довідку з списком обовʼязків
-
Хитрый собственник
-
Кооператив?
-
Кондо?
-
Не знаю як це описати, відремонтовані квартири в таких маленьких будиночках. Там ще поруч такі в них прикольні поштові скриньки
-
Не можу ні підтвердити, ні спростувати🙂 У вас є чим поділитися стосовно цієї компанії?
-
а, типа как у нас подъезды утепляли?))
-
Тут завжди можна доколупатися. Мені в моїх не подобається вигляд плити і те, що холодильник не схований. Але з цим можу жити)
-
Онлайн є кухні старі досить
-
Насправді я ще не бачила щоб взагалі щось страшне здавали. Найгірше, що я бачила з квартир це дивні стелі з нерівним покриттям
-
Блін, у нас зараз по місту не можна пройти щоб українців не зустріти)))
-
Часто близько цих будинків українську чую 😂
-
Важливо що там в середині
23 Jan 2023, 01:02
544739/639113
3 minutes ago