(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а, типа как у нас подъезды утепляли?))
-
Тут завжди можна доколупатися. Мені в моїх не подобається вигляд плити і те, що холодильник не схований. Але з цим можу жити)
-
Онлайн є кухні старі досить
-
Насправді я ще не бачила щоб взагалі щось страшне здавали. Найгірше, що я бачила з квартир це дивні стелі з нерівним покриттям
-
Блін, у нас зараз по місту не можна пройти щоб українців не зустріти)))
-
Часто близько цих будинків українську чую 😂
-
Важливо що там в середині
-
Я точно не знаю, як воно називається. Таких будиночків стоїть досить багато, одна секція з поштовими скриньками і на дверях на різних поверхах різні номери
-
Не варто витрачати час
-
Я про ПНП програму, там треба трохи документів і вони, в принципі, можуть з цим допомогти. Але - сюрприз - не будуть. Бікоз фак ю, зетс вай.
-
Може ще й з тарганами
-
В нас всі стандартно так виглядають (ну окрім малої техніки звичайно)
-
Я понимаю, что там где ты сейчас, ты на эти деньги императрица Но кому-то это сойдет)
-
Якщо можете випросити LMIA - просіть. Я тільки через lmia+cec і отримав ПР в 35+
-
1650
-
Та наче нам окрім довідки нічого і не потрібно від фірми. А яку ви маєте на увазі допомогу?
-
Я так розумію це саме такий прикол в північній Америці, я в Мексиці до істерики шукала без такої стелі
-
Мені оце ж нещодавно холодильник замінили, побилися два реднека тут поки встановлювали.... ))) не скучно
-
Не знаю як в Онтаріо з провінційною програмою, але враховуючи складність програми БК, думаю, що так само. Їм просто впадло.
-
З хорошого, посудомийка схована)
23 Jan 2023, 01:02
544752/639295
6 minutes ago