(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це теж не індукція
-
Ми в Онтаріо
-
Знаю в одному кондо виглядали шикарно кухні, але там вже зараз 4к+ за 1 бедрум
-
О в мене пічка схожа, але не індукція...
-
Вони як діти. Один впав на підлогу драматично, потім встав штовхнув другого зі словами asshole, а тому хоч би шо ... А, приходимо додому трохи пізніше, а ручки вже хтось прикрутив до холодильника....Хтось зайшов ключем відімкнув....(ну тобто я догадуюсь хто, з співробітників, але прикол)
-
В онтаріо одна з провінційних відбирає з пулу ЕЕ, з трохи нижчими балами. Останній раз було щось типу 471-485 діапазон. Там роботодавець непотрібен, лише бали(і їх підтвердження)
-
Відчуваю, що будемо подаватися на гуманітарку як і більшість. Але ж треба помучатися ще🙂
-
Оце розваги, оце я розумію) хоч гарні були? А то в Україні мама замовила ремонтника він як присів, так з джинсів пів персика вилізло, а смерділо так, що кота ледь не знудило
-
Ось хочемо спробувати здати англійську найближчим часом, подивитися на бали.
-
Якщо чоловік таки працює в капджемінай, то у нього є всі можливості податись по-людськи, просто треба знайти контору іншу. Хоча я не в курсі онтаріовських програм. На скільки я чув, гуманітарка це вже останній варіант. І по ньому таки можна отримати відмову.
-
Якщо з англійською по балам без провінційної проходити, то все ок, вони довідку дадуть, навіть якщо без переліку обовʼязків, щось вигадаєте.
-
Стрелял с крыши дома. Меткий парень
-
Thomas Matthew Crooks ID’d as gunman who shot Trump during Pa. rally
-
Убили его сразу, когда он стрелял. Снайперы
-
My cock size is 18cm 😏
-
Чувак стояв три хвилини показував поліцейським на хлопа з гвинтівкою на даху😝
-
Це готовий постер