(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Клята канадська американська медицина
-
Як прикольно додавили Слуги, що навіть ті, хто проти Зе, спішать сказати, що проти Пороха😝 Що-що, а в піар вони вміють. Не плутати з комунікацією, звичайно. Чисто в піар
-
м? щось не зрозуміло) Але може не треба було дужки ставити. Я пробував провести аналогію вислова Андрія до стану в Україні. "Я не за Трампа Зелю, скоріш проти демократів Пороха в їх його поточному стані"
-
як на мене - Зеленьский презідент, це друга по вагомості сумна подія для України (перша - то смерть Чорновола). Порох занадто пізно та не дуже зрозуміло для "богонісців" вийшов з лозунгом Армия, Мова, Віра. Це як раз все те, що нам було потрібно. Але ж пересічні громадяни повірили, що треба перестати стріляти
-
Ага, ну да
-
x.com/EndWokeness/status/1812652709222191467
-
Бо в нас колега з роботи у 17-18 був під Авдіївкой. Багато чого розповідав.
-
Теж саме можу спитати.
-
переговорником був медведчук так то
-
ви були на лінії зіткнення? Вам особисто забороняли?
-
Розбавлю трохи, а то один Трамп всюди
-
А при порошенко нам не можна було у відповідь стріляти
-
Але стріляли
-
Ви не один такий
-
І де він стільки часу брав. А деякі тут не можуть знайти час, що б вивчити англійську!
-
Яка фігура то Куди не плюнь, всюди він
-
ну я з радістю послухаю, що ви мені можете розповісти
-
От я уявляю якщо б путлера пришили, що було б тоді
-
Тут українці місцеві мені нещодавно розповідали, що точно точно в липні заборона на виїзд жінкам, у яких є діти призовного віку... 😁
-
Ну і що наприклад? Я теж від членів родини багато чого чула, але я якщо чесно манала в чаті це обговорювати. Так шо можете ігнорувати мій комент.
23 Jan 2023, 01:02
545387/634833
about 4 hours ago