(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
тут ще цікаво звідки самі жінки, бо вони в душі миються під окропом а не просто гарячою водою
-
Якщо людина помирає через те, що в неї якось не так оформлена страховка - це країна. Не дуже розумію, чого вона за гроші не пішла обстежитися, може фінансове становище було не дуже, а обстеження влітають у копійку
-
Трамп заявив, що у момент пострілу він повернув голову, щоб прочитати плакат із написом про нелегальних іммігрантів, за словами Трампа, це і врятувало його від смерті. "Я не повинен бути тут, я мав би бути мертвий. Лікар сказав, що ніколи не бачив нічого подібного, він назвав це дивом", — заявив актор "Сам удома 2: Загублений у Нью-Йорку"
-
Какие же ахуительные истории
-
Тобто нелегальні мігранти врятували йому життя)
-
Неправда, на практиці чоловіки люблять більш гарячу) То ж ще хто пішов з пекла....😁
-
Фото вбитого чоловіка, який намагався втекти в Молдову з 3 іншими напарниками. Приєднатися | WARSHAL ✙
-
Під час пошуку один з втікачів напав на прикордонника, той зробив попереджувальні постріли, від чого чоловік помер, - розповів вже після розголосу події речник ДПСУ Демченко. "Для збереження свого життя прикордонник був вимушений застосувати зброю. Він зробив попереджувальні постріли та у напрямку нападника. Інформація, яка почала ширитися на окремих ресурсах про те що прикордонник відкрив стрілянину з пістолета навздогін втікачу, не відповідає дійсності", — зазначив речник. Лікарі швидкої допомоги, яких викликали на місце, зафіксували смерть чоловіка, а також зафіксували тілесні ушкодження у військовослужбовця. "4 військові-дезертири втекли з навчальної частини на Одещині. Вони доїхали до кордону на таксі. Один із втікачів напав на прикордонника, намагаючись втекти. У відповідь той застосував табельну зброю та застрелив нападника", - ДБР. Всі втікачі намагались пішки перейти до Республіки Молдова. За даними одеських ЗМІ, застреленого було мобілізовано в армію місяць тому. Вбивство людини кваліфікували як перевищення службових повноважень працівником правоохоронного органу, які спричинили тяжкі наслідки — це ч. 3 ст. 365 КК України. Приєднатися | WARSHAL ✙
-
Прикордонникам зараз дуже важко. Якщо не стріляти, то покарає керівництво, якщо стріляти то стаття
-
Формулювання цікаве, біг по полю, пересікти кордон, і одночасно вбивство щоб зберегти життя прикордонника. Хто йому погрожував, начальство чи втікач, який біг по полю?
-
Бідолахи, так їх жалко, такі нестерпні умови. Як наче у цивілів, які кожен день очікують що їх виловлять з натовпу і викрадуть. Або рашики, або такі от свої.
-
Такого прикордонника треба під Суми, ні одне дрг не пройде
-
Сцуко згадуються кадри як люди тікали з кндр, як стріляли в них.
-
Є на кого рівнятись прикордонникам uk.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%86%D1%8E%D0%BF%D0%B0_%D0%9C%D0%B8%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B0_%D0%A4%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87
-
Для мене цей чувак нічим не відрізняється від тих хто в Бучі вбивав цивільних.
-
Аналогічно, я коли в душі миюся, то мій чоловік навіть у ванну боїться зайти
-
Митися то взагалі марна витрата ресурсів 😒
-
newsukraine.rbc.ua/news/russian-offensive-in-kharkiv-region-failed-1721046602.html
-
🔝топ маркетинг через міні холівар , можна ще апсейл на курс про комунікацію на роботі та вирішення конфліктів 😄
-
Твоя робота??? Майже як в селі)))
23 Jan 2023, 01:02
545457/640086
3 minutes ago