(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ні, він король популістів.
-
Тому так клоунів і наставили
-
Ну так і пишуть що вона їбанута і несе хуйню
-
В Ванкувері стандартне сухе спекотне літо зараз, а діти поїхали до Квебеку, де теж спека зараз, і перші враження: «Повітря, як у Флориді!»)) вологе порівняно з Ванкувером, хоча здавалося б, тут океан😀
-
Завуальована погроза.
-
Це та коза яка казала що перевірка борисова показала що він чистий.
-
А мені здається що сухо
-
А дім де? Але взагалі саме так, досить сухе повітря, хоча й не Калгарі. А в Квебек сіті, хоча й «всього лише» ріка св Лаврентія, одразу волого відчувається
-
Вони були в Квебеку, потім університетський мовний кемп, потім 🐳🐳🐳 треба ж місцевими порівняти) all over the place
-
🇪🇺🇭🇺 З огляду на "мирні вояжі" Орбана глава Єврокомісії фон лер Ляєн скасувала візит колегії комісарів в Угорщину і відкоригувала рівень представництва на засіданнях під угорським головуванням 🔻підписатися
-
як там кажуть в таких випадках? потужно, так?
-
А тут теж залежить від місця. Ми як виходимо з таксі в Burnaby, то задихаємося. Так спекотно і сухо. А як повертаємося додому, а тут пляж поруч і враження наче трохи легше і волого
-
В Квебек місто?
-
Цікаво, що коли приїжджаєш до іншої провінції, одразу інший стиль в будинках, у штатах так само. Є стандартні, але навіть розповсюдженість того чи іншого стандарту буде різна
-
Фоткала людині будинки з вечірньої прогулки, кину сюди, що тут полюбляють
-
Дивлюся на дерева за вікном - як намальовані. Жодного ворушіння
-
что с ним случилось?)
-
Вітер гарно на балконі відчувається. Вранці виходжу і такий одразу запах моря
-
А, тоді да, і вітерець буде трохи може. Взагалі ж в нас вважай вітру немає порівняно з іншими великими містами
-
Мені зазвичай здається, що Квебек це десь як в Києві) але до всього звикаєш, в мене немає проблеми з сухістю, жила в Калгарі норм
23 Jan 2023, 01:02
545815/644550
10 minutes ago