привіт, може кому цікаво буде, у нас в дружній команді позиція відкривається:
#====
Hello network - I am hiring for a senior software engineer for the Developer Experience team at Opendoor to support our front-end infrastructure roadmap.
Typically this engineer would be someone who has front-end experience and has shipped NodeJS services. If you have that experience and want to now work on building infrastructure and tooling for front end development then apply for this job here :
www.opendoor.com/careers/open-positions/jobs?job_id=4384084006
#===
непогана компанія і команда куди хайрять. Позиція про розвивати внутрішню платформу DevEx з фокусом на фронтенд тулінг(взагалі ввесь девекс, але зараз звільняється фронт-спеціаліст, і в першу чергу шукають йому заміну). Зараз команда на половину складається з людей хто з хардкорного фронт-енду перейшли до більш платформ речей і інша половина досвідчені backend/system-egineers. У мене з ними один менеджер, тому можу рекомендувати як гарного.
Раунди співбесід для цієї позиції наскільки знаю включають лайвкодінг та систем дизайн раунди.
Наймають Фулл ремоут але тільки з Онтаріо чи Британської Колумбії.
Вилку не скажу, але по моїм відчуттям ринку Канади -- скоріше гарно платять ніж погано. Якщо кому важливо то компанія є в цьому списку t.me/uaitincanada/98200/421079