(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а як щодо просто сумнівів стосовно життя?
-
прикольний тред про мобілізацію і оновлення даних, посміявся 😃
-
«“This is the wish of the Ukrainian side. There are higher education institutions in Ukraine and there is no need to transfer studies elsewhere at the moment,” it added.» Орно, ну поступового будуть сприяти поверненню
-
suspilne.media/amp/724158-mzs-gotue-strategiu-sodo-ukrainciv-za-kordonom-kuleba/ Мабуть це частина цієї стратегії)
-
Більше виглядає як сприяння неповерненню
-
www.instagram.com/reel/C7oyCDmMt_H/?igsh=MW1nbmtmNTZmZTdrOQ==
-
потужна стратегія
-
Спецом для Катрана, сьогодні бачив електричний пікап hummer 🙈
-
Козли, і відміна консульських послуг якраз красномовно показує те саме "піклування".
-
Будемо презентувати її президенту, тому що він приділяє дуже важливу увагу українцям, які перебувають за кордоном(с) Ви можете мати паспорт іншої держави, але все рівно Україна як держава буде піклуватися про вас, буде давати вам зрозуміти..(с)
-
ніхто консульськи послуги не відмінив додали нові умови для їх отримання (не законні та не справедливі)
-
Я звісно не впевнений на 100%, але здається це додаткова опція у страхових. Я нещодавно робив страховку, і мене питали про таке. Але я у багатоповерхівці і мені якось байдуже.
-
Або плавно перевести тему на матеріали по кріпті, які залишились після курсів😍
-
і на виїзд для окремих категорій
-
бо відкриті ж на вʼїзд
-
як і про те що кордони закриті?
-
Заходив в відділок кілька років тому, до слідаків, так там такі ходять, з айфонами, перстнями, все напоказ
-
Нова Ыліта
-
а зараз мулька, хто в ментах той в ажурі
-
В 90ті була мулька, хто першим звернеться до мусарні той мав приоритет у розслідуванні, і гопники часто використовували це проти своїх же жертв.
23 Jan 2023, 01:02
545881/638219
5 minutes ago