(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Яка з?
-
Мілліон
-
Купа будинків і нових також без AC. Це якась загадка для мене
-
Що мало статись, щоб вони виграли? Чи були у них шанси на це?
-
Добрий день. Підскажіть, хто знає з досвіду, наш бухгалтер натупив і не вказав інформацію про доходи до Канади. Carbon tax звичайно не нарахували. Але ми отримало лист від CRA про те, що треба вказати цю інфу і тоді все нарахують. Питання, якщо ми надаємо цю інформацію вже після 15.07, чи можемо ми ще розраховувати на ці нарахування?
-
Ще як варіант пережити без кондиціонеру. Супер спекотних днів не так багато, а ця дура місце весь рік займає
-
Я тут купував кодиціонер LG з одною трубою, він був шумний, і холодив так собі. Ще й поламався через рік і 1 тиждень після покупки. www.homedepot.ca/product/lg-electronics-12-000-btu-10-000-doe-portable-air-conditioner-with-remote/1001589801 Тоді я взяв в Costco оцей апарат. Він реально вдвічі тихіший, і дуже добре охолоджує. Труба у нього подвійна, не створює область низького тиску в квартирі, на скільки я розумію, ущільнююча шторка на дверях не вигинається парусом www.costco.ca/danby-10%2C000-btu-sacc-ultra-quiet-inverter-portable-air-conditioner.product.100758548.html
-
и мало
-
поздно купил
-
у меня 120% ретурн с осени