(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
я взяв велику пачку No Name all-seasoned в superstore - викинув :)) треш угар і содомія
-
ну там я хоч очікую таке) а тут було досить внезапно
-
це просто треш. кетчупи навіть з фармбоя неможливо їсти, тупо оцет з цукром.
-
Всім привіт. Є питання стосовно скаму і тд. Отже я зааплаївся на вакансію на лінкедін, дуже швидко відповіли, дуже швидко покликали зробити онлайн тестове. Але цікаво, що зазвчичай такі тестові завдання проходяться на платформах де не потрібна реестрація, а тільки є унікальний лінк, який завʼязаний на тебе. А тут ситуація, що мене просять зарееструватись на mission.dev з рефералкою. Вказати свої навички самостійно та пройти внутрішній тест на 2 години з вибору та записати відео. Ну і классика, що просять зробити швидко за 2 дні. Є ще інші маркери скаму, але вони не так сильно кидаються в очі. Є відчуття, що вони тільки хочуть рефералку свою розширити на цій платформі, і взагалі не побачать мого тестового. Лінк має такий вигляд. app.mission.dev/signup?partner=0000 - 0000 це я замінив, щоб не розголошувати нікнейм. У когось такий був досвід?
-
я просто не розумію у якому всесвіті зявилось бажання у людей випускати чіпси з ОЦЕТОМ+СІЛЛЮ
-
ну да, те що все на світі можна опускати у фрітюр це я знав і про штати і про канаду
-
це називається well-done
-
Якщо Квебек захоче, вони можуть відділитись через реферндум і це буде по закону. В 1995 році, вони це майже зробили. Нащо їх тримати якщо вони не хочуть жити в канадській сім'ї