(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
понятіям - ні!
-
А чому вони так довго - тому що їм треба було міняти купу трансформаторів, якщо вірити тій дівчині, з якою я спілкувався.
-
Ага, з'явилось, після того як я зателефонував їм і 20 хвилин виносив пассивно-агрессивно мізки, як це так, чому ось так а не так, і купу незручних питань, чому тільки три бригади працює, чому бригади на точках де 5 комплайнсів, а не ремонтують там де 3к+ комплайнсів в тд. Я не знаю чи то так співпало, але світло дали через 30 хвилин після завершення дзвінка :))
-
Тепер ще залишилось подзвонити у Фідо і з'ясувати чому інтернет гівно коли світла нема, але якщо відійти на 100 метрів від хати - то все ок робить :)
-
Добрий день, громадо, а що порекомендуєте подивитись за 2 дні мого першого приїзду в Ванкувер? (По чату шукав, щось не знайшов)
-
з Оттави прилітаю на 2 дні)
-
Хотів якесь враження про місто скласти, напевно центр, Парк стенлі, океан, ще щось)
-
Fly over Canada at Canada place, walk through waterfront, Queen Elizabeth Park, Spanish Beach, See Bus to North Vancouver, Horseshoe Bay
-
А що вас цікавить?
-
Краще на велосипеді, тоді і весь стенлі парк об'їхати
-
Мій улюблений маршрут від станції скайтрену waterfront по набережній до стенлі парку, потім до second beach і повернутися до Granville Island