(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
кидайте
-
а ви надовго шукаєте? рік+ ?
-
мені подобається
-
і ще там завжди дощ
-
ну а чисто по вайбу - якщо є будинок дві машини троє дітей і ремоут чи пенсія, то коквітлам саме те
-
90% всіх відео в місцевих чатах "ведмідь на ганку" саме з коквітламу
-
я мав на увазі фінансова можливість. в перший рік якраз краще розбиратись саме в Ванкувері і неспішно шукати щось
-
ну якщо є можливість, я б не радив спочатку за ванкувер рипатись, хіба що Burnaby, а там уже обживетесь розберетесь
-
Я QA Automation Engineer в пошуці роботи 4 роки досвіду в автоматизації UI та API Якщо гібрид чи офіс, то Калгарі Якщо ремоут, то це ж прекрасно ) Додаю своє резюме Та дякую за таку групу та можливість знайти роботу ще й тут
-
Це не Хастінгс, звичайно, нічого такого, але воно таке знаєш, як буває біля станцій метро, біля яких є міст, і там щось під тим мостом shady, хоча начебто нічого, але нащо туди йти… можуть бути якісь незрозумілі люди, скажімо так - підлітків не відпускала би там і сама б вночі не ходила
-
наскільки все таки має зміст спрощувати ім'я до Алекса? якраз зараз думаю над цим
-
Ось бачу є відео одне з висотки навпроти, абсолютно норм ввечорі у дворі, видно тенісний корт, чкий у них входить в amenities, також є басейн, гарний підʼїзд, консʼєрж. Просто ось у бік метро там буде такий «пʼятачок» shady, ще через пару кварталів взагалі не дуже, їздила там
-
ну я в 16 років спростив до Олекси, трохи простіше, особливо після смарт колонки, але все ж недостатньо мабуть