(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В них взагалі місія їх життя це конвертнути немусульмана в мусульмана, аби не потрапити в ад, тому вони і їдуть підкоряти інші країни
-
Я не сильна в їх дресс-коді. Це ті що на голові покривало, і маска на обличчі буває (а буває і без), ну і до п'ят балахон
-
я ж УКРАЇНСЬКОЮ мовою пояснював свою позицію, але мені кажуть що я "проти ЛГБТ". Триндець.
-
Ліваки це хвороба, рілі. Їм кажеш одне, вони твої слова перекручують в своїй голові і звинувачують тебе в тому що вони самі там собі понапридмували.
-
Во Франции кстати бурки запрещены, это вроде даже к каким-то протестам приводило
-
Мінет у давні часи рахувався як дещо на рівні сатанізму.
-
Хворіють не тільки вони. Якось так пропаганда про фріпалестину зачепила і реднеків, по місцевим чатам видно
-
Ну это нереальный прогресс какой-то, если так
-
Реднеки в принципі то і власне життя не люблять
-
Лол, канадские реднеки не любят США?
-
От такого багато. Хз, може раша таргетить реднеків пропагандою, але тут прям вистачає таких.
-
Це чудово, особливо якщо ноги рівні і гарні. Гріх приховувати таку красу
-
У вухо
-
ЗМі пишуть, що у Львові підстрелили Ірину Фаріон. Про це також повідомляє ведуча каналу "Еспресо". Жінку забрала карета швидкої, проте офіційної інформації поки що не надходило.
-
В Квебеці колись заборонили будь які символи релігії в школі. Теж недавно в новинах жалілися.
-
www.ddinstagram.com/reel/C9mNgEiRpCM/?igsh=MXZ0cW5oZHMyZWk4aQ==
-
Це серіал Space Force наскільки розумію
-
підстрелили, не могли іншого слова знайти?
-
це хіба не фільм?
-
Серіал не поганий. Місцями смішний
23 Jan 2023, 01:02
548119/643264
9 minutes ago