(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Значит вы утверждаете что лошадь угнала ваш мотоцикл..?
-
Це ти топив за те що не будеш використовувати пронаунси? Як це является не навязуванням думки
-
Будь які слова можна перекритими як би ти не стврався бути однозначним.
-
це офіційна думка гаверменту канади, а не "інформаційний шум"
-
Бо тоді твої слова можна перекрутити не тільки в одну сторону
-
Різниця в тому що я нікому її не наяв'язую, як не намагають змусити соціум змінитись під мене. Ну і думка Канадців набагато більше збігається з моєю ніж ви думаєте, але ви береже вашу інформацію лише з інформаційного шуму, тому що з вас взяти.
-
Ну якщо не одна людина не розуміє що ти кажеш може все таки ти висловлюєшся неоднозначно
-
Я зараз кажу про те, що Макс мої слова перекручує в своїй голові і кидається назад своїми видумками наче то я таке казав. Хоча то не тільки він.
-
Не збираюсь, це їх робота зрозуміти місцеву культуру, а не навпаки.
-
От бачите, в вашому власному стейтменті вже поламана логіка. Я "не збираюсь юзати пронаунс" означає "я не збираюсь приймати думку що мені навязують", а не навпаки.
-
та взагалі намагався це зробити? Хоть з одним авганцем спілкувався?
-
Ну то можливо ти не можеш авганців зрозуміти?
-
Офіційна думка, яка не збігається з думкою більшості Канадців. Але ще раз, вам не зрозуміти, я навіть не буду намагатись це довести, життя все розставить по місцям з часом. Воно вже розставляє все по місцям з тим що я казав про переговори і за що мене лайном тут з брандсбойта поливали.
-
Такого ліцемірства я давно не бачив)
-
Тобто коли ти не хочеш використовувати пронаунс це "ви всі тупі не розумієте мене" А коли афганці не хочуть вважати жінок рівними то це "понаіхали в іншу краіну і не поважають іі культуру"?
-
Тобі пошукати якийсь схожий текст с корана?))
-
Все це лайно розраховане (успішно, к ми бачимо) на те що люди не хочуть думати і паритись, тому воно і працює. Але оскільки ви якраз в тій категорії що думати не хоче я не бачу сенсу далі сперечатись. Час все розставить по місцям, п я буду з попкорном дивитись як ліваки з розгону шльопнуться об стіну коли в людей увірватися терпець (і він вже уривається потроху).
-
І чого ти думаеш шо "свобода слова і думки" це важливіше ніж "шаріат"?
-
Так само афганец може сказати "Дозволяти жінкам іздити за рулем це є фактично атакою на шаріат"
-
Тобто ти приіхав в чужу краіну, і розказуеш шо вони не правильні закони роблять?
23 Jan 2023, 01:02
548146/634449
18 minutes ago