(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
це офіційна думка гаверменту канади, а не "інформаційний шум"
-
-
та взагалі намагався це зробити? Хоть з одним авганцем спілкувався?
-
Ну то можливо ти не можеш авганців зрозуміти?
-
Офіційна думка, яка не збігається з думкою більшості Канадців. Але ще раз, вам не зрозуміти, я навіть не буду намагатись це довести, життя все розставить по місцям з часом. Воно вже розставляє все по місцям з тим що я казав про переговори і за що мене лайном тут з брандсбойта поливали.
-
Такого ліцемірства я давно не бачив)
-
Тобто коли ти не хочеш використовувати пронаунс це "ви всі тупі не розумієте мене" А коли афганці не хочуть вважати жінок рівними то це "понаіхали в іншу краіну і не поважають іі культуру"?
-
Тобі пошукати якийсь схожий текст с корана?))
-
Все це лайно розраховане (успішно, к ми бачимо) на те що люди не хочуть думати і паритись, тому воно і працює. Але оскільки ви якраз в тій категорії що думати не хоче я не бачу сенсу далі сперечатись. Час все розставить по місцям, п я буду з попкорном дивитись як ліваки з розгону шльопнуться об стіну коли в людей увірватися терпець (і він вже уривається потроху).
-
І чого ти думаеш шо "свобода слова і думки" це важливіше ніж "шаріат"?
-
Так само афганец може сказати "Дозволяти жінкам іздити за рулем це є фактично атакою на шаріат"
-
Тобто ти приіхав в чужу краіну, і розказуеш шо вони не правильні закони роблять?