(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Нагадайте, як часто люди в яких є робота, хоббі і щасливе нормальне життя пишуть бридоту в коментарях? Це вибірка просто токсичних людей з інтернету, а не більшості
-
Ти в іх країну приіхав
-
Бо це не твоя а іх реальність
-
До речі в Канаді взагалі десь щось накрилось?
-
Купа таких людей, просто не спілкуйся з ними. Якщо ми поччнемо за таке карати то доведеться покарати взагалі всіх що б хтось там про себе не думав.
-
Це не мейнстрім
-
Всім було окей зо люди мають якусь самоідентифікацію і можуть там хотіти щось собі відрізати коли виростуть, типу дорослі самі обирають своє життя. Нікому в голову не могло прийти що якісь ідіоти зроблять це мейнстрімом.
-
Ці всі гендер транзішени, пронаунси і так далі.
-
За такою логікою, раз багато пропалестинських коментів, то це теж шось правильне
-
Єдина причина чому така влада була обрана це тому, що ніхто не міг уявити яку відверту дичину вони почнуть пушити. Адекватний людині це навіть в голову не могло прийти.
-
Поціновувачі вінди
-
Купа Health authorities
-
Реальність меншості яка вміє голосно кричати.
-
Ну ви не хочете зрозуміти як ця бридота дістала людей і сприймаєте їх як токсіків, коли їх насправді більшість і вони сариймають ліваків як токсіків які всім набридли.
-
загуглив про Манітобу, пишуть Dynacare сьогодні через аутедж закрилась (це де аналізи здають)
-
я до речі теж, в минулому році багато гетеро пар ходили зі стрічками, собак наряжали, в мене сусіди старенькі бабуся з дідусем, вони як на свято прапорці дістали на балконі
-
А взагалі я навіть у нас багато канадійців з дітьми бачила на параді
-
Нє, підтримувати не вимагають, просто юзати пронаун. Думати можеш шо хочеш же. Ти ж не завжди всім правду кажеш, шо ти думаєш?
-
Це просто толерантність, а ти нетолерантний
-
Не вважаю коментарі показником хоч чогось. Це можуть бути накрутки, просто діти, хворі на голову люди. Під будь-яким відео жінки гарної зовнішності якщо вона себе похвалить, зʼявляється шквал незадоволених життям старих бабусь, що пишуть гидоту. Тут те ж саме, люди, яких турбує свобода життя інших людей починають біситися, бо коментарі це єдине місце, де вони мають хоч якесь насичене життя.
23 Jan 2023, 01:02
548262/642651
about an hour ago