(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Є багато речей за якими видно що це ніфіга не має ніякої широкої "народної підтримкт", коментарі це лише один маленький індикатор. Вибори людей які проти лгбт-аненди - набагато показовіший.
-
то тут так само
-
відповідно так само є люди, з якими менше хочеш взаємодіяти і з якими більше по інтересах/цінностях/пріорітетах
-
пронаун це парадигма мислення ж.
-
Ось і весь аргумент. "Є багато речей, за якими видно, але я вам їх не покажу"
-
До того всі аргументи іншої сторони зводяться до "так по телєку показують" і "а я бачив там".
-
Я не маю часу сидіти і доводити це людям, деякі з яких бачать "ні" а читають "так".
-
Так не взаємодій. Твоє ж право
-
Так, в мене немає часу шукати новину про перемогу на виборах в чувака TDSB? який прямо заявляв що прибере лгбт зі шкіл, і що батьки дітей буквально почали святкувати це.
-
ну я бы не стал если честно запоминать пронаунсы каждого первого встречного
-
Проблема лише в тому, що деякі люди вважають що їх власний комфорт виправдовує зміну правил мови для всіх інших.
-
А проблема лише в тому, що хтось не хоче називати людей так як їм комфортно
-
поки тільки з твоєї сторони аргументи в стилі "хтось пише коментарі", "десь більшість", "якісь люди". Жодних підтверджених фактів
-
Коли люди керуються виключно почуттями то вони не здатні адекватно сприймати реальність, дуже небезпесні коли дориваються до влади і приречені рано чи пізно обламатись по повній. По дорозі наробивши бід.
-
Що доводити тим, хто не має навіть бажання мінімально самим подумати про топік.
-
Ніхто ж не забороняє бути трансом, геєм, мати пронаунс и сверлити дірку на місці пісюна (собі, після 18). Просто не треба це нам розповідати, нам це не цікаво.
-
Тобто на роботі ігноритимеш пронаун?
-
а коли були попередні вибори?)
-
Ну так хай собі обирають, чому я маю слідкувати за їх вибором?
-
Говорив з канадцями, то всі чекають виборів сподіваючись що щось покращиться. кажуть за останніх 5 років канада сипеться
23 Jan 2023, 01:02
548286/642653
31 minutes ago