(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а як було б все просто якби це не прив"язували до гендера а створили нове слово для цього.........
-
А політична повістка навколо цього виникла просто тому, що хтось побачив в цьому спосіб покататись на відчуттях. Чергові корумповані популісти які з лгбт-шників яких вони типу "захищають" в приватних бесідах ржуть. На відміну від людей, які ставляться до лгбт-штників з повагою як до будь якої людини, просто не бачать нічого особливого що надає їм право мати кастомні пронаунси.
-
- Папа, а в мене школі зявилася they - Трехгодина лекція про злих ліваків які заставляють людей ставати видуманими лгбт і порушують свободу слова
-
Одна з базових складових життя в Канаді, це взаємна повага, яка є просто тому, що людина існує. Але ти вважаєш, що ти можеш придумати кастомне імʼя і всі тепер мають перед тобою танцювати ублажаючи твої власні ілюзії. Скільки разів ще мені треба сказати "егоцентризм"? Будеш John15368090
-
так основна притензія ж не до геїв чи лесбійок а до пронаунсів та трансів
-
Справлятися це типу ти б жив жіноче життя?
-
Андрій, є два стула, на одному she с хуем, на іншому he без хуя, на який сядеш?
-
Тобто якби ти родився в жіночому тілі, але б мислив так само як зараз то ти б не хотів собі хуй?
-
А якщо не генетичними то не добре і не окей?)
-
Саме отакі фрази «вони не ок і не добрі» і стають потім булінглм
-
Я з тобою більше не хочу розмовляти, бо ти хвора людина Але скажу ще одну річ по секрету: переважна більшість чоловіків серед тих, хто так зневажає/хейтить/не розуміє лгбт, якби побачили пару гарячих лесбіянок, запрошуючих його до ліжка - побіжать в той бік із всією можливою швидкістю та криками fuck yeah 🤷♂ It's called hypocricy