(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Що мінуси?
-
Мінуси?
-
Господи стільки срача через вброс про лгбт. Вони що, вам в спальні заглядають?
-
Во в тебе проблеми з трансами
-
Всем привет Дайте пожалуйста контакт кого-то из наших кто занимается уборкой квартир в Торонто. Спасибо
-
Всем привет Дайте пожалуйста контакт кого-то из наших кто занимается уборкой квартир в Торонто. Спасибо
-
Тобто треба поїхати в Техас, погратися в транса, отримати в пику і вуаля?)
-
-
Десь оближуть, десь пристрелять.
-
Ну раз ты игнорируешь мои просьбы, то я твои буду игнорировать. Это, кстати, hypocrisy.
-
Я? Просив? То був приклад кличного відмінку в українській мові, але ти старанно послухався - good boy!
-
Я десь бачила таку бабищу, що кричала в тіктоці, що це все щоб зруйнувати гетеро родини. Можливо такі як вона думають, що якщо в її чоловіка буде відкритий вибір, то він скоріше обере іншого чоловіка)
-
Все почалось з фрази андрія що йому не подобается що мусульмани їдуть в канаду і свої порядки хочуть)
-
Неее, ти трохи пропустив)
-
www.linkedin.com/posts/kevinjurovich_startups-careers-hiring-activity-7220086059290742785-s64d
-
Це вже запатентовано.
-
Давай. Кидай
-
я думаю там можеш з кулею завершити
-
Ну, тут перегібання палки явно, будь яка спільнота створює свій маленький куточок своєї країни, бо повністю прийняти чуже неможливо. Хоча це може дратувати інколи, деякі особливості.
-
Я - ні.
23 Jan 2023, 01:02
548607/642354
3 minutes ago