(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну так, тільки ж то не справжнє, а мемчики з голосом згенерованим AI. Суть же не в тому, а про влучність)
-
840 March Rd, Kanata, ON З Торонто певно довго їхати, але надіюся, шо в ваших Собейс теж майже повні полиці
-
www.meetup.com/defcon604/events/298244055/
-
www.meetup.com/defcon604/events/298244055/
-
Якщо набридне Канада, завжди можно продати таунхаус у Ванкувері (або немаленький будиночок у Калгарі) та купити двушку в Києві на ті ж 900К CAD
-
Будинок з класними аменітіс звичайно, оренда дорожче дт ванкувера. Але головний плюс цього жк це не бачити цей жк зі свого вікна, бо навколо низькі будинки, а підсвітка специфічна. Наче три неонових пісюна серед міста
-
А хтось знає, за скільки до авіарейсу закривається продаж квитків?
-
Збираю брату на подарунок хочу подарувати йому мотоцикл сама неможу на збирати йому 14 років він дуже хоче мотоцикл попрошу хто може допомогти будьласка 5355 2800 2706 8095 дякую вам на перед віслі нехто не може постю це фото і карту не для того щоб заробити собі грошей а просто сама не взмозі на збирати дукую хто допоможе 💓
-
Підкажіть, будь ласка, за яких умов можна купувати нерухомість в Канаді на ворк перміті без ПР? Цікавить Квебек.
-
Збираю брату на подарунок хочу подарувати йому мотоцикл сама неможу на збирати йому 14 років він дуже хоче мотоцикл попрошу хто може допомогти будьласка 5355 2800 2706 8095 дякую вам на перед віслі нехто не може постю це фото і карту не для того щоб заробити собі грошей а просто сама не взмозі на збирати дукую хто допоможе 💓
-
-
-
Протести проти індусів? Це де ті протести?
-
А кнопки знизу як в Андроїді 🤔
-
Все більше нагадує кадри з the boys
-
ніби кажуть, що якщо не хочете попасти на +20% таксу, то тре спочатку ПР. Якщо я нічо не пропустив
-
Так це впали ціни. Було дорожче )
-
Там гарно, насправді. Локація теж гарна.
-
Про протести не дивилась, чи вони були, але це було аж перед Канада дей. Але за декілька днів до вся стрічка була в расистських закликах вигнати індусів, повернути білу Канаду і т.д. Думаю, що якщо вони і були, то як іноді з палестиною 5-8 бідось на мосту чи під кафешкою
-
Якщо ти розробляєш метрики для оцінки healthcare, ну так дай нам експертну думку
23 Jan 2023, 01:02
548698/636374
less than a minute ago