(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Збираю брату на подарунок хочу подарувати йому мотоцикл сама неможу на збирати йому 14 років він дуже хоче мотоцикл попрошу хто може допомогти будьласка 5355 2800 2706 8095 дякую вам на перед віслі нехто не може постю це фото і карту не для того щоб заробити собі грошей а просто сама не взмозі на збирати дукую хто допоможе 💓
-
Збираю брату на подарунок хочу подарувати йому мотоцикл сама неможу на збирати йому 14 років він дуже хоче мотоцикл попрошу хто може допомогти будьласка 5355 2800 2706 8095 дякую вам на перед віслі нехто не може постю це фото і карту не для того щоб заробити собі грошей а просто сама не взмозі на збирати дукую хто допоможе 💓
-
Протести проти індусів? Це де ті протести?
-
А кнопки знизу як в Андроїді 🤔
-
Все більше нагадує кадри з the boys
-
ніби кажуть, що якщо не хочете попасти на +20% таксу, то тре спочатку ПР. Якщо я нічо не пропустив
-
Так це впали ціни. Було дорожче )
-
Там гарно, насправді. Локація теж гарна.
-
Про протести не дивилась, чи вони були, але це було аж перед Канада дей. Але за декілька днів до вся стрічка була в расистських закликах вигнати індусів, повернути білу Канаду і т.д. Думаю, що якщо вони і були, то як іноді з палестиною 5-8 бідось на мосту чи під кафешкою
-
Якщо ти розробляєш метрики для оцінки healthcare, ну так дай нам експертну думку
-
Вася, я базуюсь на своєму досвіді і на досвіді інших людей
-
Звичайно ж найкраща провінція в Канада -Кьюбек
-
Дуалбут)
-
Мені особисто довелося витратити 5к, бо ті «лікарі» не могли поставити тривіальний діагноз, в результаті повернувся в Україну- діагноз поставили у перший же день, тиждень лікування і як новий
-
Так клоуни, дуже смішно - ха ха
-
After three months and a $50,000 price drop, this downtown condo owner has still received zero offers. www.thestar.com/real-estate/i-can-only-drop-the-price-so-much-inside-one-condo-owners-desperate-attempt-to/article_3ad5ba4e-42e0-11ef-bb5e-1be5c038ee95.html
-
В середньому він 11%, звертайтесь чи не звертайся - забрати ліцензію у лікарів які don’t give a fuck - майже не реально
-
З приводу misdiagnosis
-
Родичка наших сусідів померла від раку, бо чекала рік в черзі на чи то діагностику, чи то лікування. Коли прийшла її черга, то це вже була термінальна стадія. Місцева канадка, Квебек
-
Оранжеве - кількість Кондо на продаж в GTA
23 Jan 2023, 01:02
548708/634457
3 minutes ago