(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Таке враження шо вони до такого ж абсурда доводять ситуацію з цими чергами в рік як і ринок нерухомості
-
Походу ми бачимо результати оцього північно американського підходу у вихованні коли тобі вдовблюють що помилятись не страшно, ну ти ж старався, ну вийде наступного разу. Цей весь оверпозитивний булшіт.
-
В мене буда приватна, сама купувала в Онтаріо, ліміти були 1500$, але починалися через три місяці після початку реєстрації
-
В них мітинги просто діляться на два варіанта. Або загальний в центрі, де всі звикли. Або купка до десяти довбойобів ходить і тероризує відділення банку, людей, що ходять по пішохідній зоні мосту, входи в магазини. Бачила ідіота, що по дорозі йшов з прапором та барабаном
-
То був рак чи ні? Цікавий випадок. В Україні у мене загалом негативний досвід пов'язаний із медициною. Я вже мав бути глухий і сидіти на препаратах за діагнозами лікарів, тому то таке. І я знаю, що в Україні за неправильний діагноз, не правильні препарати виписані важко(читай практично неможливо) притягнути до відповідальності лікаря.