(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Але вони всі в теплому Онтаріо, напевно
-
Та палестинців дофіга. Аж занадто вже
-
До відповідальності не було. Але є досвід, коли в Європі не захотіли ставити діагноз рак, а в Україні поставили без аналізів. Наскільки правдивий діагноз сказати не можуть, бо це чисто думка лікаря.
-
В них мітинги просто діляться на два варіанта. Або загальний в центрі, де всі звикли. Або купка до десяти довбойобів ходить і тероризує відділення банку, людей, що ходять по пішохідній зоні мосту, входи в магазини. Бачила ідіота, що по дорозі йшов з прапором та барабаном
-
В середньому так, але в Отаві не сильно дорожче Монреалю. А в Кітченері не сильно дорожче Отави. Ну і в топових районах, де я орендував в Монреалі (Кандіак), я собі теж нічо не зможу дозволити...
-
Надіюся, що все ок. Бо у мене мама в Україні від раку померла за пізнє діагностування
-
Не відомо. Там заплутана та важка ситуація. Кожні пів року обстеження в двох країнах: Австрія та Україна. Аналізи однакові, висновки різні. З переляку операцію в Україні зробили. І це все ускладнило з розумінням був рак чи ні
-
То був рак чи ні? Цікавий випадок. В Україні у мене загалом негативний досвід пов'язаний із медициною. Я вже мав бути глухий і сидіти на препаратах за діагнозами лікарів, тому то таке. І я знаю, що в Україні за неправильний діагноз, не правильні препарати виписані важко(читай практично неможливо) притягнути до відповідальності лікаря.
-
Тепер зрозуміло чому вони Гардінєр на 3 роки закрили www.ddinstagram.com/reel/C9niUF_Rl_c
-
Я бачив. Я туде якщо їду, через північ вже катаю. Можу тобі маршрут закинути)
-
🇮🇱
-
Лише білі
-
При чому жодного палестинця
-
В етобіко зараз пропалестинсткий мітинг, блокують відділення скошіабанку
-
В середу ж перекрили бо якісь типу гонки. Я же кидав посилання
-
Та я по лейкшору норм добираюсь, не останній раз правда бо він виявився закритим мені додалось +30хв до маршруту
-
Мої співчуття. Мені здається, з раком не все так однозначно. Бо знав людину, яка була здорова як бик, а симптоми раку проявилися тільки на кінцевій стадії і за 3 місяці людина померла.
-
Все дуже індивідуально. Питання лише в тому, а чи довіряєш ти своєму лікарю
-
Ну може людський фактор. Канадієць знайомий каже, що його подруга в Польшу літає лікуватись, бо краща якість... І шо неправильні діагнози бувають. І час очікування довгий. Але когось же і тут вдало лікують
-
Дякую. Так, погоджуюся, люди у всьому світі гинуть, навіть у США де медицина на топовому рівні у плані нових методів лікування
23 Jan 2023, 01:02
548736/637014
about an hour ago