(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну може людський фактор. Канадієць знайомий каже, що його подруга в Польшу літає лікуватись, бо краща якість... І шо неправильні діагнози бувають. І час очікування довгий. Але когось же і тут вдало лікують
-
Дякую. Так, погоджуюся, люди у всьому світі гинуть, навіть у США де медицина на топовому рівні у плані нових методів лікування
-
Ти знаєш, я би сказав, що за 4 місяці до того як знайшли, ситуація могла бути зовсім інша. Саме тому, про кого я писав, проходять обстеження в двох клініках і є ще третя, якщо будуть сумніви.
-
Знайомі спочатку у одного лікаря перевірились і нічого, через 4 місяці інший лікар знайшов і вчасно. Зараз отримує нормальне лікування.
-
Це стандартна практика. Я навіть перш ніж собаку під ніж пущу, проконсультуюсь з 2-3 лікарями. Це стосується мабуть майже всіх лікарів. Я поки просто щороку при нагоді беру направлення щоб перевіритися.
-
От біда в тому, шо в Канаді так не вийде. Ти чекаєш вічність до одного спеціаліста, які там декілька клінік
-
Не зрозумів чого навіть, вони ж не славляться швидкістю своєї медицини?
-
Так я же описав про різні країни кейс. Це нормально, як для мене. Твоє здоровʼя нікому окрім тебе не потрібно. Маєш сам розбиратись та шукати те, що спрацює краще для тебе. Замість того, що б витрачати час на лікаря, який тобі не подобається, краще мати декілька варіантів. А взагалі, нетворкін це наше все. Якщо шо, навіть в Німеччині, за гроші, інколи треба дуже довго чекати на лікаря.
-
Ну, там є нюанси. Але я знайшов німця, куди завгодно заведе без черги
-
Так всюди
-
Я не вважаю що це нормально. Канадська зп, моргідж, і мати завжди гроші на злітати в іншу країну для медицини. Шось тут пішло не так
-
Канадця тож вже знайшов?)
-
Що у вас з погодою? В преріях 35С на тому тижні буде 🥵
-
Ні. Але у будь якому випадку, краще мати хочаб десь когось, ніж просто сподіватись на рандомну людину, особливо якщо питання життя
-
Не зрозуміло як це працює
-
Іншому знайомому теж діагностували рак в словачинні, але симптомів не було, то вже 3 стадія
-
Вставлю свої 5 копійок, в Канаді знайомому знайшли рак, то прооперували одразу, буквально за тиждень Мені здається це рулетка
-
Привернути увагу, зробити незручним ігнорування
-
А який сенс щось блокувати? Яка ідея цього?
-
Аааа. Ясно
23 Jan 2023, 01:02
548754/637014
33 minutes ago