(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та виглядає наче як капітальні бетонні балки розібрали, а поставили з прутиків та дощечок
-
Та хз, ще до війни мені родичі розповідали що до окуліста можна було чекати чергу 8 місяців. Зазвичай німці за швидкою і якісною медициною їздили в Турцію
-
чуть-чуть, кайфовые
-
Вони не підкопчені?
-
ДОСТУПНА РОБОТА НА ПОВНУ ТА НЕПОВНІСТЬЮ ДІМ, ДЛЯ БІЛЬШЕ ІНФОРМАЦІЇ
-
А як він знає що дійсно чи не треба треба без обстеження, а?
-
Мова ж йшла про декілька різних спеціалістів побачити. А лікар приоретизує - у нас це 6міс очікування
-
Ну то ж армування, його бетоном заллють
-
Обережно з цим antiquity shop, це відомий скам😒
-
Має бути, дивлячись яка потрібна. Мені і місцева нормальна)
-
"In April, Steinman and his realtor decided to list the property for $599,000, a deliberately low price to garner attention and attempt a bidding war. “We had three showings and everyone who came loved it,” he said, “but weren’t ready to purchase.”After one week, they raised the price to $689,900, but still no takers. Then, they lowered it to $684,900 and then again to $669,900, which was “very competitively priced,” Steinman added. But no more showings materialized. "
-
А творог, шпроти, гречка - це ж все і у фрешко є?
-
ДОСТУПНА РОБОТА НА ПОВНУ ТА НЕПОВНІСТЬЮ ДІМ, ДЛЯ БІЛЬШЕ ІНФОРМАЦІЇℹ
-
Це 100% скам😡
-
"прутики" - це арматура Дощечки - шоб придати форму бетону 😃
-
Армування з металу роблять же. Чи доски теж використовують?
-
дякую за спробу :) за стилем здалось дуже схоже, але до останньої секунди фільма так і не знайшовся момент про план зробити зависання гри під час вбивства NPC високого рівня :(, так що це не те кіно
-
В мене тут є знайомий який таку музику пише і грає. Ходить на всі українські заходи з 22
-
Протестиш скажеш як воно
-
Добре поруч жити)
23 Jan 2023, 01:02
548851/636161
3 minutes ago