@vlad_skrynnik
Привіт!
У мене нема досвіду роботи в Україні, тому я не знаю, чим проходження інтерв’ю тут відрізняється від там. Але
- старайся фокусуватись в першу чергу на тому як твоя робота може допомогти бізнесу. Естетів у компаніях значно менше ніж прагматиків, тому важливо говорити про те, як добрий дизайн може конвертуватися у клієнтів і бабло. Супер, якщо вдастся навести кілька прикладів, коли ти своєю роботою зміг підняти бізнес-показники. Крім того, що це продемонструє твій досвід, це ще й покаже як ти можеш приносити компанії прибуток.
- якщо дадуть тест-таск, бажано попросити додаткову інфу, не намагатися виконати відразу. Також бажано зробити трішки більше, ніж попросили.
- на інтерв’ю з командою можуть бути питання типу: як би ти підняв ретеншн в ХХХХ приложухі? Бажано знати базові речі на стикі UX і маркетингу. В будь-якій непонятній ситуації говори про свою любов до рісьорчів і про те як ти отримуєш з них інсайтс, обговорюєш їх із командою і конвертиш в лайаутс.
- продемонструй свій досвід в роботі з командою: інженерами, піемами і іншими дизайнерами. Покажи шо ти тім плейер. Одинаків не люблять. Розкажи про процес своєї роботи і про те, як на різних етапах ти комуніцируєш з різними людбми в команді.
- тут вони люблять, щоб у тебе був власний сайт з портфоліо. Це реально важливо. Не біханс, не дріббббббл, а твій власний сайт. Для цього підійдуть будь-які конструктори, робити з нуля не обов’язково.
Удачі!