(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це вина Трампа?
-
Ви реально бачите сценарій як Трап "за добу" закінчить війну на користь України?
-
Ну я в Канаді навчаюсь
-
Я мала на увазі тут (в Канаді)
-
Тут це де ?
-
через обмін досвідом?😅
-
извиняюсь что влез)
-
А через два роки рашка знов напускає ракет і дронів на Україну
-
Це не маячня, це один із сценаріїв, але він такий самий нереалістичний як і кордони 91го і допомога Трапа
-
такого рода победа может быть и у нас
-
имею в виду что показала дальнейшая история
-
просто как пример, Южная Корея не победила в Корейской войне но исторически как мне кажется это вполне можно считать победой
-
и он так наверное может закончить войну, пусть не за 24 часа, но за осязаемый срок
-
Санкції це така ж маячня як і кордони 1991
-
Згоден. Тоді виходить, що раша вже перемогла. Я бачив один реальний сценарій, як вона могла програти: справжні санкції, тобто повне ембарго на будь-яку торгівлю з рашкою, включаючи заборону вторинного експорту. Повна ізоляція від Західного світу і технологій, щоб жоден девайс в якому є західний софт там не працював у принципі. Щось на зразок Третього Рейху/Північної Кореї. Передача Україні зброї в достатній кількості і якості вчасно і не на словах. Усе інше це лайно на паличці і результати ми бачимо зараз 🤷♂
-
Кому кому, а нам краще взагалі про це мовчати
-
та дай йому спокійно перемагати з Канади
-
Так. Я ж за себе кажу, а не за когось
-
Для тебе ? 😁😁😂
-
ну я имел в виду текущую историческую перспективу, которую мы имеем сколько там прошло после заморозки, 70 лет или около того
23 Jan 2023, 01:02
549267/642653
33 minutes ago