(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
и он так наверное может закончить войну, пусть не за 24 часа, но за осязаемый срок
-
Санкції це така ж маячня як і кордони 1991
-
Згоден. Тоді виходить, що раша вже перемогла. Я бачив один реальний сценарій, як вона могла програти: справжні санкції, тобто повне ембарго на будь-яку торгівлю з рашкою, включаючи заборону вторинного експорту. Повна ізоляція від Західного світу і технологій, щоб жоден девайс в якому є західний софт там не працював у принципі. Щось на зразок Третього Рейху/Північної Кореї. Передача Україні зброї в достатній кількості і якості вчасно і не на словах. Усе інше це лайно на паличці і результати ми бачимо зараз 🤷♂
-
Кому кому, а нам краще взагалі про це мовчати
-
та дай йому спокійно перемагати з Канади
-
Так. Я ж за себе кажу, а не за когось
-
Для тебе ? 😁😁😂
-
ну я имел в виду текущую историческую перспективу, которую мы имеем сколько там прошло после заморозки, 70 лет или около того
-
Саме так. Втрата третини території України для мене не виглядає перемогою 🤷♂ Щодо Кореї там теж питання ще не вирішено остаточно, чим закінчиться поки що невідомо
-
Нема, я ж не Андрій
-
но в целом велком, мб у тебя есть сценарии победы
-
І в трампістів вже закінчиться строк і Трамп буде в домі престарілих і такий та похєр вже
-
блин, сложно тебе без сарказма отвечать 🙂
-
Ні. Я почав взагалі з цього t.me/uaitincanada/98160/607814 Про те, що раша перемагає і я не бачу реалістичних сценаріїв її поразки. Нереалістичний я описав вище
-
просто у нас в памяти у всех вв2, где была однозначная победа - с тотальным поражением агрессора но это скорее исключение, чем правило в истории
-
ніж така як людина описала
-
я думав ти про те що треба інша перемога
-
Лол) ти взагалі читав, про що мова? Я кажу, що називати такий сценарій перемогою нонсенс, це 100% поразка. Тобто Україна так чи інакше вже програла. Наскільки сильно і на яких умовах - побачимо.
-
О, помню на курсах немецкого в книжке был этот город и мы смеялись лол
-
а чтобы получить превосходство в воздухе - нам нужна возможность аеродромы нато, кратно большее количество авиации и желательно не ф16, а что-то более современное
23 Jan 2023, 01:02
549279/642908
about 2 hours ago