(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
colonial honda? 🤣 ну а ціна як для дилера нормальна напевно
-
Ну смотри, на рх назвали стоимость за частичную замену масла (по их словам сливается до 80%) за $250. А полную с заменой фильтра делать не хотят так как коробка "герметичная" и лехус не рекомендует менять фильтр т.к он на весь срок службы авто, но если хотите то прайс $1100
-
все одно ризиковано. якщо в каналах гідроблока є відкладення, то від повної заміни якісь згустки можуть частково розчинитись, або відірватись як тромб і забити соленоїди. Принаймні такі аргументи дають противники повної заміни з промиванням
-
книжечка каже раз в 60ккм міняти. я стільки не наїжджу до продажу :) але не буду переживати, що десь на дірфуті заклинить на 5 передачі)
-
хз ) я замінив 4.5. дивився відео - люди майже 6 зливають на рівній поверхні. у мене мабуть від нахилу на рампі вийшло менше, але я не переживаю. краще хай так, ніж гідроблок ремонтувати. або плацебо подіяло, або стало краще перемикати передачі. особливо стоячи на місці, майже зникли ривки при включенні R, D
-
рідина була трохи підкопчена, не рожева. але на зливному болті жодних металевих залишків не налипло, тому думаю що все ок
-
соленоїди фігово включаються. рідина втратила змазуючі властивості. сподіваюсь, що вони не подряпались, бо тоді заміна рідини не допоможе вже ніяк
-
ділити імена на чоловічі і жіночі? ну що за сексизм =(