(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Можна) А щоб було менше людей - треба йти по будням і вечором 🤗
-
Треба в бібліотеці спробувати квиток пробити))
-
Я не люблю натовп і 35 Дол це 35 Дол, так би сходив би ще)
-
Я один раз був, нормас. Дружина 3 рази була, всіх родичів водила)
-
Та я ніжками
-
Я туди не дуже хочу, не розумію що там дивитися😆тим більше за 35 баксів(якщо брати комбо акваріум і башту)
-
А можна і за 30 😁
-
Паркінг в пішій доступності можна знайти за 13-15 дол
-
Ну і в акваріум краще онлайн купувати, на пару баксів дешевше і в черзі стояти не треба
-
Просто тогда не понятно почему на новом nx350 и gmc при включении R «подсрачник» даёт ровно такой же как на машине с пробегом 200к
-
На башню треба полюбе брати зарання
-
У мене тільки 1 вільний вечір буде цього разу
-
Так і збираюся. Потяг в 16:20 прибуває, поки заселяюся в готель, як раз до 19 дотопаю туди.
-
Кинь локацію паркінгу, біля башні, пліз
-
Ще дружині Касалома сподобалась, пару разів там була, я не був.
-
Ми були в будній, все-таки сезон ж сезон. Таке враження що у людей є гроші а що подивитись нема тому всі ключові локації переповнені туристами
-
Тааак, динозаври круті 😍
-
На сайті можна забукати тайм слот коли зручно, просто приходиш з квитками і кажеш що в тебе вже є квитки і проходиш мимо черги. Але так, дуже багато дітей, трохи бісять. Бачив як маленька дитинка років так 20 та зростом під два метри лупила по акваріуму щоб змусити анемони закритись.
-
maps.app.goo.gl/41FqT4yJTiJeaGPf8
-
Я тут паркувався вже пару разів, але на цій вулиці і трохи ближче до башні наче є. Єдиний мінус що якщо поруч якась подія (гра чи концерт) то ціна автоматом стає 30+ Поруч є відкритий паркінг там чуток дорожче (пару баксів)
23 Jan 2023, 01:02
549490/643481
37 minutes ago