(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
через 1.5 року після приїзду мають почати давати якісь непогані виплати. типу 1к чи навіть більше на кожну дитину
-
Вчителька дає завдання класу: - Складіть речення зі словом ананас. Машенька піднімає руку: – Ми вчора купили ананас. Петенька придумав: - Я люблю їсти ананас. Тут тягне руку Вовочка: - Мій тато пішов від нас до іншої тітки. Вчителька вражено: - Вовочко, а де ж слово ананас? - А НА НАС він **й поклав!
-
з моїми н'юкамерськими цифрами виплати показало великі :) але наступного року явно все зміниться, бо за цей повний рік точно доходи більше впишу, ніж за 1 місяць минулого :)
-
apps.cra-arc.gc.ca/ebci/icbc/prot/ntr?request_locale=en_CA
-
там же є калькулятор. можна погратися з цифрами
-
Мені за попередній рік якісь ССВ прийшли, але зараз знову треба в CRA дзвонити, бо чогось їм там знову не вистачає, щоб нарахувати мені виплати. Я на ті виплати взагалі не розраховую, коли складаю бюджет. Прийшли додаткові гроші, о добре, можемо додати дитині уроки гітари, бо то дорожче, ніж абонемент на спорт. А не прийшли - то не критично.
-
Тлдр: дбр по указу сверху послало Тавра нахуй и решили что не надо против Содоля открывать дело
-
країна велика, люди різні
-
так і мени теж різні бувають, не те що США