(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Кого впіймав?
-
1) Тому що не Тесла 2) В мене також каданського досвіду менше року. 3 роки це всього До цього була camry 2009, так також страховка була дешевша в половину. Страхова чомусь думає що model 3 це преміальна машина, хоча вона такою не являеться
-
70 це в рік чи в годину?
-
Ну онлайн калькулятор фіг його як рахує. Шукай брокера, вони роблять ціни привабливі
-
У мене менше року канадським правам 182 бакси страховка Правда не Тесла
-
якщо чувак живе в Бремптоні, цілком може бути у мене Торонто, лексус, 182 бакса калькулятори рахували від 500 до 1200 баксів юзайте брокерів
-
Мопед не мій, я просто розмістив об'яву. З авточатику: t.me/canada_cars/78416 Це Онтаріо без канадського досвіду, вся справа в теслі, на неї зараз страхування потужне... Хоча в Канаді воно в принципі упороте... Як і багато іншого 😁
-
Отак раптово знайшовся ще один плюс Канади. Тут хлопцям можна плакати😁
-
То вже старість підбирається
-
Я знаю декілька людей, які мають 70 на рік в ІТ 😢 і не перший рік досвіду
-
Якусь комаху певно. Але амбіцій скільки... А підтягнутися не може вже
-
спасибо за мысли.
-
У мене в компанії схожі зарплати і купа людей працює і деякі вже багато і дуже багато років. На щорічному мітингу вітали працівників які працюють 5,10,15...35 років 🤯 правда не всі з іт
-
Ну я думаю працюють теж не те шоб на ізнос))
-
Повільний це більше про кейс віддавати статику для фронта. На рахунок url якщо файл містить приватну інформацію то мінімум це унікальне імʼя, а pre-signed з потрібним обмеженням по часу і тільки на читання ще краще
-
Та у вас хоча б шанс туди повернутися є. А от шо окуповано - то можна більше і не побачити
-
Дід так казав❤️
-
Вибачте, навряд я буду рекомендувати когось в публічній площині.
-
А можна контакт міграційного консультанта будь ласка?)
-
У майбутньому Україна щороку сплачуватиме по $17,3 млрд боргів, — ЕП. Це може відбутися у 2034-2036 роках.
23 Jan 2023, 01:02
549891/634461
about 3 hours ago