(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Андрія призиваеш?)
-
Взимку сильніше. Він просто більше відчувається на морозі. Влітку наче немає такого вітру
-
Я маю на увазі схему коли ви подаєтесь на settled status або pre settled базуючись на вашому приватному житті в юк, тобто на сімʼю, на наявність дітей, на то чи ви брали бенефіти, яку участь приймали в комюніті, умови проживання тощо це розглядає офіцер по тому як ви успішно інтегровані в суспільство там є багато але, і приходять відмови також але люди успішно процесяться
-
вид на жительство в юк, пр в юк
-
Значить в Торонто ще сильніші
-
Все буде добре не опускайте руки, там можна перебратися і на інші візи, як ви написали все залежить від наполегливості. В Англії я так само стикався з ксенофобією, але вона є і в Канаді, до прикладу в Ньюфаундленді. Але її тут і в правда менше, особливо в БК і Онтаріо. Це одна з причин чому я поїхав з Англії , навіть ті, хто переїхали туди в віці 3-4 років в практично не мали акценту казали на про англійців «вони», хоча й самі прожили майже все життя в Англії. Все вийде, не опускайте руки
-
CEC Minimum level for all four language abilities CLB 7 Це лише для головного апліканта чи для всіх?