(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Шукаєте роботу в США? Скористайтеся послугами usjobhero.com - вашого надійного помічника. Ми подаємо тисячі заявок на популярні сайти, розвиваємо LinkedIn-профіль, спілкуємося з рекрутерами та допомагаємо з резюме. Приєднуйтесь до наших задоволених клієнтів та отрмайте офер мрії! +1 360 360 9713 (США) +380 63 605 42 95 (Україна).
-
Бо як мені казали HR/Immigration consultant, обов'язки у NOC не матчаться аж на 100%, тому я собі зробив табличку role responsibilities matching tables і додав до аплікації. У референсі від канадської роботи є НОК зазначений, а від укр нема...от гадаю, попросити оновити?
-
Для українського досвіду не знаю чи NOC застосовується, але всеодно ж якісь обов'язки і посаду треба написати. То чому б не написати такі щоб відповідали NOC'у)
-
Я не маю ще референсу з канадської роботи, не впевнений чи NOC взагалі повинен бути вказаний в самому листі. Моє розуміння що лист це суто пруф твого досвіду а NOC ти вибираєш сам в аплікейшені так щоб він відповідав твоїм обов'язкам/посаді.
-
Ну сори, своего оружия достаточно не сделали
-
Нунетак