(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну, це може бути vocal minority, власне як і з геями
-
як тільки це допускається мені здається це маркер що щось пішло не так
-
австрійці зробили все, щоб його вважали німецьким)
-
ну ось в німеччині ж були протести щоб там був закон шаріату
-
^ (це була відповідь на видалене судження про групу на основі неадекватних фанатиків)
-
так, але колись набереться критична маса мусульман, які зможуть впливати на рішення на виборах, потенційно. Я особисто не хотів би щоб в моїй країні, навіть якщо для покоління моїх онуків, мінялись культурні норми на рівні законодавства через насичення суспільства мусульманами
-
In a book published in October, Didier Lallement, who was the head of Paris police until last July, cited a figure close to the one used by Mr. Macron. "In Paris, one out of every two crimes is committed by a foreigner, often in an irregular situation," he wrote. When questioned, the Paris police prefecture reported that "the share of foreign nationals in crimes committed in Paris was 48% for the first few months of the year." This is not broken down by the proportion of illegal immigrants and type of crime, as the statistics are based on "all offenses combined."
-
'At least half of Paris crime is committed by foreigners'(C)Emmanuel Macron
-
Європка зараз жаліє дітей в Газі, не задаючись питанням, чому країни-сусіди не сильно хочуть біженців звідти приймати в великих кількостях
-
частина бульбашки*
-
моя мусульманська ІТшна бульбашка також адекватна
-
Я б просто обмежив міграцію, але… була історія перед другою світовою і білою книгою
-
+, це краще звучить ніж попередня дискримінація за расовим признаком. Інтеграція не була дуже успішною для всіх мігрантів, як і контроль міграції. Але і не була безуспішною. І мені трохи складно уявити, як справжній мусульманин без достатньої освіти інтегрується в сучасне європейське комʼюніті. Ясно, що розумні адекватні мусульмани абсолютно мирні та поаважають культуру країни, що їх приймає. Але не значить, що її приймають.
-
Та ні, є ж статистика
-
не можна так казать. ми всі народ, ми баганосці (с)
-
Дивне питання. Кількістю крайму. P.S: я до чорних відношу ще і муслімів