(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Європка зараз жаліє дітей в Газі, не задаючись питанням, чому країни-сусіди не сильно хочуть біженців звідти приймати в великих кількостях
-
частина бульбашки*
-
моя мусульманська ІТшна бульбашка також адекватна
-
Я б просто обмежив міграцію, але… була історія перед другою світовою і білою книгою
-
+, це краще звучить ніж попередня дискримінація за расовим признаком. Інтеграція не була дуже успішною для всіх мігрантів, як і контроль міграції. Але і не була безуспішною. І мені трохи складно уявити, як справжній мусульманин без достатньої освіти інтегрується в сучасне європейське комʼюніті. Ясно, що розумні адекватні мусульмани абсолютно мирні та поаважають культуру країни, що їх приймає. Але не значить, що її приймають.
-
Та ні, є ж статистика
-
не можна так казать. ми всі народ, ми баганосці (с)
-
Дивне питання. Кількістю крайму. P.S: я до чорних відношу ще і муслімів
-
а чим біла європа краще ніж чорна?
-
Та ні. Ну я думаю очевидно що безконтрольна імміграція у купі з провальними програмами інтеграції породжує криміногенні группи за національною ознакою.
-
Ой, я в Німеччині був якось на distillery, де одна й та сім'я робить шнапс вже 450 років 🙈 а тут 40 років ресторану, все бля, вінтаж 😂 "My dear, I'm not gonna take opinions from someone whose country is younger than the chair you're sitting on" (c) some movie