(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
я думаю, що в Україну під час війни не від хорошого життя в Канаді повертаються
-
Хтось хоче досвід в стартапі з справжньої силіконової долини Канади, Манітоби? Підписуєм NDA і погнали Роздам тайтли в діскорд чаті ))
-
Я нічого не маю проти практики для студентів чи для початківців. Але платіть хоч мінімально, нижче ринку. Додаткова мотивація, щоб люди окрім обіцянок щось мали. Бо початкові стартапи можуть закриватися так і не знайшовши інвестиції і цей досвід матиме таку ж силу в резюме як вигаданий
-
Ні скоріше це така сама примарна обіцянка цяцянка як і можливий найм
-
дірка для гемороя?
-
єдине що насторожує - що немає перегородки за 2 рядом сидіть, якщо треба розкласти великий багажник, і зафіксувати вантаж. Бо середнього сидіння немає, і туди теоретично полетить вантаж у випадку зіткнення
-
у мене шеві траверс 17 року (не останнє покоління) - так середній ряд з капітанськими кріслами здається менш зручним, ніж третій. На третьому з моїм зростом 182 дуже зручно сидіти. І нормально заходити між кріслами середнього ряду
-
Повно експірієнсу у впровадженні ЕРП. Умовний крок назад. Еле де той попит і треба ж якісь сертифікати На які модулі попит, в які контори, ЕРП це прив'язка до бізнес вимог, законодавства і тд місцевого Бізнес це прекрасно розуміє і умовно рік два в тебе вкладатися щоб ти звалив, бо піар не дали ніхто не хоче Виявився цей куает ведмежою послугою, тимчасовий працівник, то туди де інші не хочуть