(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я приніс той Онтарійський абстракт, він на нього навіть не глянув, просто обміняв і все
-
Я точно вже не пам'ятаю його назву. Але за змістом - це довідка на ваше ім'я і записи про зміну прав з датами. Ось так пише на сайті ICBC, якраз приклад Онтаріо: An original driver's abstract or driver licence history document (which is our Ontario requirement for example).
-
Це люди, які ще не потрапляли в аварію і страхова з них душу не виймала. Залишайте license plate та drivers license і подивіться, як вам відшкодують за страховий випадок (спойлер: ніяк)
-
Підкажіть, а що за документ з Service NB надавали? Я в Онтаріо, але має бути щось аналогічне.
-
Я міняла свої права з НБ, яким був 1 рік, минулого вересня. Також я надала документ із Service NB(це як proof, про який пишуть icbc) У ньому були записи про мій укр досвід, коли я отримала права і коли отримала канадські). Коли я звернулася вперше, в ICBC, то працівниця лише глянула мої документи і сказала, що не обміняє, а треба здавати. Тоді я в інший день пішла в інший центр, там сказали, ми не впевнені але давайте попробуємо. Внесли все в систему і сказали, о дійсно, ми можемо вам обміняти. Чоловік з такими ж правами як у мене(рік досвіду у НБ) і довідкою міняв ще в іншому центрі, то там без проблем одразу все взяли і обміняли.
-
www.facebook.com/share/p/W6kP9QU9hhyTTfzD/?mibextid=WC7FNe
-
А такі люди з чоловічими хромосомами можуть народити дитину?
-
ні слова про крипту ви шо скам не любите?
-
ну кому нужна реальная - те к осинтерам пойдут
-
Русня трупами лізе зараз супер інтенсивно
-
та всім уже пофіг на ці цифри, вже навіть великі ТГ канали не показують цю статистику
-
Нє, алжирка пишуть жінка, але там багато тексту щоб розбиратись
-
Дуже надіюсь, що ці +1100 хоч на 70% правда....і що в нас кратно менше😔
-
Рано чи пізно точно відросте. Головне щоб не через 10 років 🥲
-
Мене цікавить перспектива і прогноз відростання. Я поки що не сильно розумію що буде, тому вирішив трохи перечекати з готівкою під подушкою)
-
Процес пошуку інвестора теж займає час….
-
Імхо, якраз відсоток просадки та скільки місяців планується рецесія - то найцікавіше
-
Long term investors не продають, а страждають 😁
-
А який саме буде відсоток просадки я не знаю. Не в ньому питання
-
Я чекаю тільки коли буду відкоповувати все що продав)
23 Jan 2023, 01:02
551893/634449
27 minutes ago