(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А, я здається, розумію чому так. Жовтий папірець експайриться за два тижні, тому воно може запропонувати тільки те, що в рамках строку дії. Охрана, отмєна.
-
Люди часто відміняють чи переносять. І можна зловити на через тиждень/два. Але це треба моніторити. Влітку минулого року здається така сама ситуація була.
-
знайома здається слот змогла забукати на через 2-3 місяці лише найближчий
-
Цікаво
-
Вчора чоловік забукав на суботу , наче проблем не було
-
Я вибачаюсь, а з роуд тестом щось сталося останнім часом? Рік тому можна було знайти слот часто на завтра-післязавтра або на якийсь місяць-два-три вперед. Щойно намагався щось знайти і буквально ВСІ локації біля Ванкуверу недоступні, тупо нуль слотів. Я вже думав що баг, але якось знайшов в Камлупсі на 3.08 три слоти. Я щось пропустив?
-
От як раз один із тих кого обміняли клявся не покидати свою улюблену рашку
-
Ці дурники до того ж самі повертаються і садяться в тюрму
-
Саме сумне в цій історії те, що хуйло і далі зможе без проблем ловити велику кількість різних дурників, і йому завжди буде на кого обміняти своїх справжніх уродів...
-
+комісія банкомата 2.5 юсд за одну транзакцію
-
дикарі
-
Банкомат знаходиться на yonge-eglinton
-
Нема, напряму юсд, купюри по 50 були
-
Ну це норм, якщо тілько 2% і нема конвенції
-
Ага, он як
-
Ну от це і хотів перевірити, на третьому відділенні вже вирішив спитати де ці мать його банкомати юсд, як завжди чорна баришня за стійкою зробила величезні очі і прийшлось звати манагера шоб на таке складне питання відповісти. І та теж писала кудись і питала
-
В них десь це є в умовах користування
-
Я знімав юсд с моно валютної з ТД банкомата, там йде 2% комісія, але це від моно йде, не від тд
-
Там нема ніякого партнерства, ніби тд просто не робить подвійну конвертацію. Але це все ще чутки
-
Ні, не можна
23 Jan 2023, 01:02
552286/635306
4 minutes ago