(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
+4.50 за операцію
-
Та я знаю, була тут в чатику гіпотеза саме про то шо моно якось там запартнерений з тд і того там нема комісій, хотів перевірити
-
не можна відмовитись від конвертації? я з гривневої знімаю КАДи, і банкомат запитує. (відмовляюсь)
-
в CIBC є банкомати з доларами
-
Так шо не доїхав поки)
-
Я тут їздив по тд банкам з долларовою моно карткою перевірити гіпотезу про зняття кешу в юсд без комісії, виявилось що в них юсд банкоматів взагалі майже нема, якась тестова програма взагалі і найближчий до мене в місісазі за 25км)
-
21231 мені особисто виглядає логічніше, але я нічого не втрачаю якщо виберу 21232 в якому такого ріквайрменту немає Обов'язки в обох майже ідентичні
-
Дивно що такий ріквайрмент є для NOC у якому software позиції в основому, бо він мабуть до 99% таких позицій не applicable
-
федеративна республіка Німеччина. тому мабуть можуть
-
Якщо брати цей пункт детально то ліцензія потрібна якщо ви апрувите репорти або схеми, або маєте посаду з Professional Engineer припискою.
-
Я не звернув увагу спочатку, у мене не ФОП в Україні, тому може бути неактуально. Anyway нажаль не дійшов до цього Якщо в BC можете самі звернутись, нам друзі радили AnchorUp фірма
-
Думаю треба трошки погуглити по темі. Пів року тому я такого пункту там не бачив, хоча теж саме питання мав, 31 чи 32..