(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це про атаку вже) а так краще тихо зникнути)
-
В Ленгфорді більше інфраструктури?
-
В тому сенсі що важливі обставини. На скільки близька зустріч, пасеться чи полює, чи з ведмежатами. Там багато тексту було від якоїсь знавиці ведмедів. Якщо знайду де то читала, то скину сюди. Але вона дуже наполягала щоб люди не орієнтувались на цей вірш. Хоча можливо вона мала на увазі віддалени місця дикої природи а не коли ти зустрічаєш ведмедя в порт муді)
-
І все одно ж їде, от що ти їй будеш робити
-
Це правда :)
-
Накричала якась жіночка*
-
То ти знаєш) а лендлорди не акцентують)
-
Потім гусаки в чатах пишуть, що люди агресивні - підійшли помилуватися, як воно щось собі їстунькає, а на них накричали
-
Ленгфорд не Вікторія, то Ленгфорд :)
-
тут інша проблема - місяць тому прийняли закон, за яким дозволяється не один приватний будинок на земельній ділянці будувати, а чотири. усі почали викупати ділянки під це. накидують ціну аби купити, і будують там впритик. у нас таке на сусідній ділянці почалося влітку. все знесли під нуль. китайці купили, два будинки реально за декілька сантиметрів до паркану спроєктовано, ось коробки побудували. і це буде загальна тенденція.
-
Я тещу лякав, що гусаки можуть напасти
-
Ну буде десь через рік, в тсавасені вона теж бажана
-
В сенсі «зайнятий»?)) якщо зайнятий не тобою, той віршик не applicable 😀🙏🙏🙏
-
Я тут сиділа їла морозиво, на це підходили подивитися гуси, але не нападали. Якась дитина підкралась, і з-за моєї спини налякала гусака громким криком 🙈
-
Важливо, де саме Вікторія. Та чи буде машина. Бо всі ресторани розтануть у тумані, якщо Вікторія то ленгфорд)
-
Точно) але десь читала що цей віршик це погана стратегія і треба орієнтуватись на те чим ведмідь занятий. Не важливо чорний чи грізлі.
-
Так, це теж розглядаю. Але поки я соберусь, то і тсавассен заселять 😂 треба швидше ворушитись
-
Вони просто теж не вивозять Торонто)
-
Це чорний😝😀 але так, гарнюня ж
-
В Торонто ж гуси нападають
23 Jan 2023, 01:02
552476/644473
4 minutes ago