(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
США поряд, пляжі є, великий молл
-
Зустрічала нещодавно українців звідти, куает, задоволені, але вони рімоут
-
А якщо ти з дзвіночком, а ведмідь глухий?
-
Майже найсонячніше місце
-
Так, дзвіночки ж від них є, спреї на всякий
-
А тсавассен норм чи це взагалі діра? Ну ціни середні принаймні, не найдешевші там
-
Навіть не напишуть, як вмер хтось. Тільки що вмер та й все. По групам хіба що
-
Все ж таки на хайках далеко в лісі медведі не очікують побачити людину і сприймають як небезпеку або бояться. Може на них навіть полюють там. Але якщо медвідь живе біля міста і знає, що тут живуть і часто ходять люди, то особливого переляку й небезпеки не буде. В фейсбуці місцеві часто викладають як медвідь ходить по подвірʼям, дахам, парканам і в коментарях пишуть, що спеціально не репортять на них, щоб служба не приїхала щоб усипити їх
-
Вони пишуть, просто дуже акцент на прайвасі. Мені після України теж не вистачало подробиць, фото з різних ракурсів, інтервʼю сусідів та сто відео з натовпу навколо)) здавалося, що якось і не пишуть
-
en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_fatal_bear_attacks_in_North_America ось фатальні атаки по північній Америці. Сам факт існування листа показує, що це трапляється досить рідко
-
А де про це взагалі пишуть? Мені здається тут ЗМІ сильно цензуруються, особливо блок на негатив.
-
Є коли вбивають, але то прямо в лісі, далеко на півночі. Нещодавно молоду родину вбили
-
Від ляща ведмедя можна і склеїться я думаю)
-
Це було саме в BC. Ляща дала медведиця звісно 😉
-
Я чув лише за випадок коли якась жінка бігла на хайку і злякала медведицю, то вона їй ляща дала і побігла в ліс
-
Ведмеді - омнівори. Грізлі їдять більше мʼяса, ніж чорні. Взагалі небезпека наступає, якщо ведмідь вас ідентифікує як небезпеку чи загрозу інтересам) а не якщо він хоче їсти
-
Поодинокі випадки на хайках
-
Насправді страшно, так. Але якщо по фактам, чи був хоч один випадок нападу медведя на людину в місті чи околицях? Якщо не брати трейли в горах. Вони ж наче травоїдні і люди не цікавлять в якості їжі
-
Ванкуверський чат про нелегке життя в Північному Ван)
-
Але в принципі навіть дихати легше після дощу
23 Jan 2023, 01:02
552520/636378
less than a minute ago